Hodinky ako štýlový doplnok

Doplnok, ktorý môže zdôrazniť váš osobitý štýl, postavenie a osobné preferencie – náramkové hodinky. Majú rôzne tvary a veľkosti a môžu zvýrazniť vašu osobnosť alebo podčiarknuť váš nevkus. Preto by ste si mali takéto príslušenstvo vyberať opatrne. Tu sa dozviete, na čo sa zamerať a ako si vybrať ideálne hodinky.

Sú doplnkom pre každého?

Dobré a pôsobivé hodinky môžu zdobiť každého – tvrdenie, že nie každý môže nosiť náramkové hodinky, je lož. Každý si môže nájsť hodinky podľa svojich predstáv, ktoré budú nielen odrážať charakter a osobnostné črty svojho nositeľa, ale môžu byť aj veľmi užitočné v každodennom živote. Hodinky sú nielen rýchlym spôsobom, ako sledovať čas, ale aj doplnkom, ktorý musíte mať.

Ako si vybrať správne hodinky?

Pri výbere hodiniek sa oplatí brať do úvahy váš štýl obliekania. Ak je klasika vaším obľúbeným slovom vo všetkom, od oblečenia až po hudbu, potom by ste si podľa toho mali vybrať aj hodinky. Pre ľudí s aktívnym životným štýlom sú najlepšie športové modely alebo inteligentné hodinky. Ak ste viac ležérny, hľadajte univerzálne modely s moderným nádychom. Unisex hodinky sú vhodné pre mužov aj ženy a ich neutrálne farby sa hodia ku každému oblečeniu.

Obľúbené, prestížne a spoľahlivé – švajčiarske hodinky

Každý z vás už pravdepodobne aspoň raz v živote počul vetu „Spoľahlivý ako švajčiarske hodinky“. Mnohí ľudia sa čudujú, prečo sa to hovorí. Je naozaj pravda, že švajčiarske hodinky sú také spoľahlivé a kvalitné? Áno, naozaj sú! Švajčiarske hodinky sa považujú za najlepšie na svete, najkvalitnejšie, najspoľahlivejšie a s dlhou životnosťou.

Švajčiarske hodinky sú samostatnou kategóriou výrobkov určenou pre ľudí s určitou úrovňou bohatstva. Je to drahý doplnok a ikonický predmet, ktorý zdôrazňuje postavenie svojho nositeľa. Náramkové hodinky Swiss Made sú povinnou výbavou každého muža alebo ženy, ktorí v živote dosiahli určitý úspech. Švajčiarske hodinky sa tradične vyrábajú ručne v limitovaných edíciách a tajomstvo ich popularity spočíva v dodržiavaní najvyšších štandardov kvality, presnosti a spoľahlivosti švajčiarskych strojčekov a v ich skvele prepracovanom dizajne.

Medzi veľmi obľúbené značky švajčiarskych hodiniek patria napríklad Rolex, Tag Heuer, Vacheron Constantin, Patek Philippe, Audemars Piguet, Jaeger-LeCoultre a Breguet. Tieto značky sa pohybujú v hornej časti cenového spektra a stoja desiatky alebo stovky tisíc eur.

K prémiovým značkám, ktoré vyrábajú hodinky obľúbené u prezidentov, kráľovských rodín, športových a filmových hviezd patria napríklad hodinky IWC, Breitling, Omega a Zenith.

(Reklamný článok)