Farebné sandále pre chlapcov aj dievčatá

Leto nás všetkých núti myslieť na jasné, slnečné dni plné kvetov a zelených stromov. Inými slovami, leto je plné farieb a vaše deti by mali byť tiež! Farebné sandále sú v teplých mesiacoch v móde, no môže byť ťažké ich zladiť do outfitu. Nechcete, aby sa farby bili alebo aby pôsobili až príliš bláznivo. Vaše deti sa v týchto sandáloch totiž stále potrebujú cítiť dobre. Ako na to?

Výber správnej farby

Predtým, ako začnete nakupovať farebné detské sandálky a budete tvoriť báječné outfity, musíte vedieť, aké farby vybrať. Bez ohľadu na to, ako dobre ich upravíte, ak si kúpite sandále vo farbe, ktorá sa vášmu dieťaťu nehodí, outfit nebude vyzerať dobre. Kľúčom k nájdeniu perfektných farieb pre šatník vášho dieťaťa je poznať podtóny ich pokožky, prípadne ich farebné preferencie. Skvelou voľbou je tiež vyberať farebné sandálky na základe oblečenia, ktoré vaše dieťa už vlastní.

Sandále, ktoré bude vaše dieťa naozaj nosiť

Samozrejme, najlepší spôsob, ako vybrať farebné sandále, je vybrať ich obľúbený štýl a farbu! Aká farba vašim deťom príde vzrušujúca? Čím viac si zamilujú svoje sandále, tým je pravdepodobnejšie, že ich budú radi nosiť. Najjednoduchší spôsob, ako nosiť svetlé detské sandále, je vytvoriť monochromatický vzhľad. Vyberte preto oblečenie v jednej farbe v rôznych sýtostiach a potom k nim nájdite zodpovedajúce sandále. Na rôzne udalosti, ako je napríklad koniec školského roka alebo svadba, môžete u dievčat využiť outfity s ružovou a púdrovo ružovou, prípadne s fuchsiovou. U chlapcov zase stavte na rôzne odtiene modrej alebo hnedej. Alebo možno skúste jasne žltú, maslová a horčicová vyzerajú rovnako dobre na chlapcoch, ako na dievčatách. Týmto spôsobom sa topánky stanú súčasťou súdržného vzhľadu a nie ústredným bodom pozornosti.

Ďalšou možnosťou je denim. Džínsovina sa stala stálicou v každom šatníku, i v tom detskom. Hoci je modrá, naša myseľ ju číta ako neutrálnu. Z tohto dôvodu sa denim hodí ku všetkému a všetko sa hodí k denimu. K džínsom preto môžete skombinovať skutočne akékoľvek detské sandále, elegantné i športové, jednofarebné i viacfarebné, dokonca i vzorované. Najlepšie na džínsových nohaviciach je to, že oddeľujú vrchný vzhľad od topánok. Top môžete zvoliť v akejkoľvek farbe alebo štýle.

Čierna a biela alebo hra farieb?

Každý vie, že najjednoduchšia kombinácia farieb je čierna a biela. Môžete preto vytvoriť módny vzhľad s veľkými čiernobielymi vzormi na tričku alebo na šatách a s jednofarebnými sandálmi na nohách. Tento druh outfitu sa hodí pre už o niečo staršie deti, pretože pôsobí možno až príliš elegantne, no rozhodne sa nebojte vyskúšať ho aj u mladších detí. Obzvlášť pokiaľ zvolíte skutočne výrazné sandálky. Ideálna je napríklad výrazná oranžová, žltá alebo zelená.

Ak chcete naopak použiť veľa farieb v jednom oblečení, kľúčom je poznať farebné skupiny. Zlaďte spolu tóny šperkov, ako je rubín, zafír a smaragd. Pastelové sandále budú zase vyzerať skvelo s bielou, modrou a maslovo žltou. Pokiaľ farby patria do rovnakej skupiny, kombinujte ich! Vzory sú trochu zložitejšie. Najlepší spôsob, ako zladiť výraznú farbu s oblečením s potlačou, je vybrať si najskôr farbu z potlače. Deťom sa veľmi hodia hlavne kvetinové a bodkované vzory, ktoré pôsobia jemne. Sandálky následne dolaďte podľa farby, ktorá sa na danej látke nachádza. Ideálne nechajte topánky zvýrazniť farbu, ktorá môže na potlači zostať nepovšimnutá.

Nech už sa rozhodnete pre akékoľvek detské sandálky, dôležité je vždy vybrať kvalitné a pohodlné kúsky, ktoré si vaše deti zamilujú. Vezmite ich preto do kamenných obchodov, napríklad do CCC, kde si môžu sami z obrovského sortimentu vybrať štýl a farebnosť, ktorá ich upúta.

(Reklamný článok)