Dvojkoncert v La Musica: Lenku Gálisoú na pódiu vystrieda Adriena Bartošová

La Musica pozýva na zaručene skvelý hudobný večer znásobený príjemnou atmosférou letnej terasy. V piatok 22. júla od 18:00 h sa predstaví Lenka Gálisová Quartet a o 20:00 h vystúpi Adriena Bartošová s kapelou.

Prvým koncertom bude v piatok koncert mladej hudobnej formácie Lenka Gálisová Quartet, ktorá od svojho vzniku v roku 2020 žne jeden úspech za druhým. Na prehliadke Nové tváre slovenského jazzu vlani získali cenu Objav roka.

Zostava:
Lenka Gálisová – spev
Juraj Janík – klavír
Enea Bari – kontrabas
Martin Kukučka – bicie

Adriena Bartošová patrí k rešpektovaným speváckym a skladateľským osobnostiam na slovenskej hudobnej scéne. Jej hudba spája rôzne žánre – džez, rock, etno music, klasickú hudbu, fussion. Každý jej projekt je odlišný od predchádzajúceho a prekvapuje vždy niečím novým. V jej repertoári nájdeme popri jej skladbách i rôzne džezové štandardy, skladby v rytme bossa nova, rockové evergreeny i zhudobnenú poéziu.

V La Musica sa predstaví so špičkovými inštrumentalistami Jurajom Griglákom a Pavlom Berezom.

Rezervácie: prevadzka@la-musica.sk / 0917 968 818. Kapacita miest na sedenie je obmedzená, preto je potrebné si miesta vopred zarezervovať telefonicky alebo mailom.

(Reklamný článok)