Dodajte svojim zákazníkom kvalitné a lacné obaly

Hľadáte obalové materiály pre e-shop s tisíckami zásielok denne, alebo vyrábate produkty len pre pár zákazníkov? Kvalitný obal či krabica ochránia vaše výrobky na ceste za majteľmi. Ako vybrať správneho dodávateľa?

Nezáleží na tom, či hľadáte obalové materiály pre zabehnutý veľký e-shop, ale ste sa práve rozhodli vstúpiť so svojím výrobkom na trh. Základom každej zásielky je, aby produkt ku koncovému používateľovi dorazil v poriadku. A to pre vás zaručia kvalitné obalové materiály.

Obal je prvé, čo zákazník po prebratí zásielky vidí. Viete, že prvý dojem je dôležitý. Kvalitné a pekné obaly sú preto základom každého jednotlivca, e-shopu či spoločnosti, korá posiela produkty spotrebiteľom.

6 dôvodov, prečo nakupovať s All in Packaging

Možno sa pýtate, prečo si nachystať obalové zásoby práve u nás. Máme pre vás hneď niekoľko argumentov:

– nakúpite u nás jednoducho a rýchlo cez internet
– máme tisícky produktov na jednom mieste
– ponúkame aj služby v podobe komplexných obalových riešení
– výhodou je najmä nízka minimálna objednávka
– pripravíme pre vás riešenia a služby na mieru
– továr dodáme rýchle a spoľahlivo

Neopomenuteľnou výhodou spolupráce s nami je aj to, že pre vás vytvoríme jedinečný dizajn obalov podľa vašich požiadavok. Pomôžeme vám s nápadmi na obaly, tlačou etikiet a tiež aj výplňou obalov, ktorá slúži na zvýšenú ochranu produktov.

Aké obalové riešenia ponúkame

Každý výrobca potrebuje spoľahlivého dodávateľa obalov, ktorý mu ponúkne riešenie na základe konkrétnych požiadavok. V portfóliu All In Packaging preto nájdete kvalitné obalové materiály, ktoré spravia dobrý prvý dojem a ochránia vaše výrobky na dlhej ceste.

Nájdete u nás:

– fľaše a tégliky,
– dávkovače a rozprašovače,
– tuby a dávkovacie pumpy,
– sklenené výrobky,
kartónové krabice a ďalšie.

Vyrábate alebo distribuujete obaly?

Ak naopak patríte k výrobcov alebo distritúrov obalov a obalových materiálov, spojte sa s nami. Podáme vám pomocnú ruku na ceste za veľkými firmami, ale rovnako aj za zákazníkmi, ktorí nakupujú len v malých množstvách. Stačí, ak nám poskytnete základné informácie o skladových zásobách a produktoch, ktoré ponúkate a môžete sa spoločne pustiť do win-win spolupráce, z ktorej budeme čerpať nielen my, ale aj vy a hlavne vaši spokojní zákazníci. A práve tento element je v konečnom dôsledku cieľom, ktorý chceme dosiahnuť pravdepodobne všetci.

(Reklamný článok)