Do Piešťan opäť zavíta Vianočný kamión Coca-Cola

Reklamná atrakcia tento rok navštívi tucet slovenských miest, nechýbajú medzi nimi ani Piešťany. Podujatie sa uskutoční v stredu 12. decembra medzi 16.00 do 18.00 h.

V decembri 2015 prilákal Coca-Cola vianočný kamión pred Dom umenia davy ľudí. Vidieť ho chceli najmä rodiny s deťmi a do kúpeľného mesta prišli zo širokého okolia. Organizátori preto mali čo robiť, aby garantovali bezpečnosť.

Teraz sa rozhodli pre iné miesto konania. Na oficiálnej stránke spoločnosti Coca-Cola je uvedené, že červený kamión príde na Beethovenovu ulicu, pred kultúrno-spoločenské centrum Fontána. Facebooková udalosť pozýva na Rázusovu ulicu.

Program začína v každom meste o 16.00 h. Deti sa môžu zapojiť do súťaží a počkať tak na príchod kamióna, ktorý je naplánovaný na 16.30 h.

„Tešiť sa môžete na vianočné koledy, čítanie rozprávok a chýbať nebude ani obľúbené fotenie so Santom v Santovej izbičke,“ sľubujú organizátori.

Vianočný kamión je jedným z reklamných symbolov nápojov Coca-Cola od roku 1995, keď sa prvýkrát objavil v televíznej reklame. O tri roky neskôr ju už vysielali v stovke krajín sveta a táto reklama je dodnes jednou z najpopulárnejších.

Text a foto: Martin Palkovič