Divadelná komédia Milenec už v pondelok v Dome umenia

Brilantná komédia svetoznámeho amerického autora Neila Simona Last of Red Hot Lovers vtipným spôsobom prevedie diváka svetom plným nástrah, ktoré čakajú na muža po dlhoročnom manželstve. V Dome umenia Piešťany ju uvidíte 28. marca o 19.00 h.

Hlavný hrdina, usadený majiteľ reštaurácie (Martin Mňahončák), už nedokáže odolávať pokušeniu a vyberie sa na cestu do sveta milostných románov. Rozhodne sa čeliť nástrahám zakázanej nemanželskej lásky. Objektom jeho túžob sa postupne stávajú tri atraktívne ženy (Karin Haydu, Mirka Partlová, Dominika Žiaranová), s ktorými sa dostáva do víru komických aj pikantných situácií. Nezastaviteľný podprahový boj o nadvládu jedného alebo druhého pohlavia v spoločnosti autor dokonale zachytil no nechal na diváka nech si určí svojho víťaza.

Hra je plná humorných situácií a dialógov. Režisérka Soňa Ferancová bravúrne využila priestor, ktorý jej autor hry ponechal pre vykreslenie jednotlivých charakterov a pohotových situačných gagov.

Réžia: Soňa Ferancová
Účinkujú: Karin Haydu, Mirka Gális Partlová, Dominika Žiaranová, Martin Mňahončák

Vstupné: 17 eur (pre študentov a seniorov platí zľava – informujte sa v pokladni Domu umenia – pondelok až piatok od 14.00 do 17.00 h a hodinu pred predstavením, tel. č. 033/2458001)