Detské ruksaky s rozprávkovým motívom – Najlepšie modely

Hľadáte pre dieťa tašku do školy, na krúžky alebo na ihrisko? Ideálnym typom tašky pre deti je ruksak. Je jedno, či máte doma škôlkara, alebo školáka, každé dieťa sa poteší ruksaku s rozprávkovým motívom. Ako vybrať perfektný detský ruksak a aké dizajny sú momentálne v kurze?

Detské ruksaky pre chlapcov i dievčatá

Ruksaky pre deti sú praktické tašky, ktoré rovnako ocenia škôlkari i školáci. Bohatý priestor vo vnútri ruksaku, vnútorné členenie, vonkajšie vrecká, rýchle zapínanie a hlavne komfortné nosenie na chrbte robia z ruksakov najviac obľúbené tašky medzi deťmi. Detské ruksaky sú určené na denné využitie. Môžu nahradiť robustnú školskú aktovku, športovú tašku na krúžok alebo dobre poslúžia na uloženie vecí počas pobytu na ihrisku.

Detský ruksak nájdete v obchodoch v prevedení pre chlapcov i dievčatá.  Čo sa veľkosti i dizajnu týka, je možné zohnať ruksaky pre najmenšie detičky, škôlkarov a školákov. Menšie ruksaky milujú deti od útleho veku. Malé deti rady napodobňujú rodičov a chcú svoje poklady nosiť neustále so sebou. Väčšie deti potrebujú kopec vecí do školy alebo do záujmových krúžkov. Urobte svojmu dieťaťu radosť a kúpte mu detský ruksak so štýlovým dizajnom.

Rozkošný detský ruksak pre škôlkarov

Škôlkari majú rovnako vyhradený vkus ako väčšie deti. Sledujú módu a porovnávajú sa s ostatnými deťmi. Milujú pastelové farby, zvieratká a kreslené postavičky. Najmenších chlapcov iste poteší detský ruksak s motívom autíčok, dinosaurov alebo všetkými deťmi zbožňovaného lega. Nepohrdnú ani ruksakom vo veselej farbe a ruksaku s vyobrazením komixových postáv.

Malé dievčatká si rýchlo obľúbia detský ruksak v pastelovej farbe, najlepšie v ružovej. Každé dievčatko chce byť princeznou. Motívy z rozprávky Frozen sú medzi škôlkarkami maximálne obľúbené. Okrem toho sa im páčia veselé motívy ako je prasiatko Peppa a nezbedná Minie Mouse. Univerzálnymi ruksakmi, ktoré si do škôlky s nadšením zoberú chlapci i dievčatá, sú ruksaky v tvare žabky, macíka a hrocha.

Trendový detský ruksak pre školákov

Školáci majú oproti škôlkarom odlišný vkus. Chcú sa ukázať pred spolužiakmi, a preto uprednostňujú značkové detské ruksaky a ruksaky s atypickými motívmi. Môže ísť o motívy pripomínajúce nášivky alebo obrázky z vesmíru. Zaujmú ich ruksaky s prackami, sieťkou a veľkými zipsami. Dievčatá v školskom veku si iste vyberú ruksak vo fialovej, červenej alebo módnej zelenej farbe. Univerzálna farba je oranžová a béžová. Chlapci dávajú prednosť čiernej, šedej, modrej a vojenskej zelenej. Široký sortiment ruksakov pre deti každého veku ponúkajú obchody CCC. Okrem kamenných prevádzok máte možnosť vybrať a kúpiť detský ruksak on-line v internetovom obchode CCC.

Na čo dávať pozor pri výbere ruksaku

Okrem dizajnu či motívov si všímajte i iné detaily na detskom ruksaku. Pre menšie deti stačí ruksak bez priečinkov či vonkajšieho vrecka. Školáci potrebujú do ruksaku uložiť oveľa viac vecí, ktoré je nutné v ruksaku zorganizovať. Preto im kúpte detský ruksak s viacerými priečinkami vo vnútri a menšími vreckami vo vonkajšej časti. Ideálne je, keď má ruksak z bočnej strany sieťku na fľašu s vodou. Popruhy na ruksaku musia byť nastaviteľné, pohodlnejšie sa nosia popruhy polstrované. Detský ruksak nesmie byť väčší ako chrbát dieťaťa. Výborným materiálom pre detské ruksaky je polyester, ktorý je ľahký, nekrčivý a jednoducho sa udržiava.

(Reklamný článok)