CityFest v centre Piešťan sľubuje zahraničné mená

Mestský festival, ktorý je pre všetkých zdarma, sa uskutoční 27. až 29. mája. Organizátori, ktorými sú po novom B&R Group a Agentúra Crea, sľubujú, že ročník 2016 bude ešte lepší ako tie predošlé a hoci festival čaká niekoľko zmien, na svoje si prídu úplne všetci.

„Cityfest 2016 bude iný, hudobne rozmanitejší, ale v podstate taký istý. Po dvoch mimoriadne úspešných ročníkoch 2013 a 2014 sa nám žiaľ z finančných dôvodov nepodarilo zorganizovať jeho tretí ročník v roku 2015 a to aj napriek nášmu veľkému úsiliu. Bohužiaľ podujatie tohto rozmeru, zdarma v centre mesta je možné robiť iba s podporou partnerov,“ hovorí jeden z organizátorov podujatia Ján Románek.

„Mimoriadna odozva ľudí a obrovský záujem o toto podujatie nám dodal ďalšiu energiu a spravili sme všetko čo bolo v našich silách, aby sme toto podujatie zachránili. Preto by som sa aj touto cestou chcel poďakovať Agentúre Crea a všetkým partnerom, ktorí sa na tomto skvelom podujatí podieľajú.
Veríme, že sa k nim pridajú aj tí, ktorým by na kultúrnom živote a turizme v meste malo záležať najviac a Cityfest bude baviť ľudí aj v ďalších rokoch,“ pokračuje Ján Románek z B&R Group.

„Vzhľadom k tomu, že na programe sa v tejto chvíli ešte stále pracuje a na našich sociálnych sieťach sme dali možnosť ľuďom tipovať a posielať námety na účinkujúcich, nebudeme v tejto chvíli konkretizovať ich mená, ale môžeme prezradiť, že prvýkrát budú na CityFeste aj známe zahraničné mená čo bude najväčšia a prelomová zmena oproti minulým ročníkom,“ informoval organizátor.

Cityfest 2016 bude podľa jeho slov moderný festival so všetkým, čo k tomu patrí:„V mene organizátorov všetkých srdečne pozývame, aby zahodili starosti každodenného života a prišli sa zabaviť na bezpochyby najväčšiu žúrku, ktorá odštartuje tohtoročné leto.“

Zdroj: Tlačová správa Foto: FB CityFest