Fašiangy, plesy, zábava! Piešťany vo februári ponúkajú podujatia, ktoré potešia malých i veľkých

V mesiaci plesov a fašiangových zábav pripravili organizátori podujatí návštevníkom piešťanského regiónu bohatý program. Oblastná organizácia cestovného ruchu Rezort Piešťany pozýva na plesy, koncerty, zábavy, diskotéky a mnohé ďalšie akcie. Kompletný a neustále aktualizovaný kalendár podujatí v piešťanskom regióne prináša Rezort Piešťany na adrese kalendar.rezortpiestany.sk.

Aké by to boli fašiangy bez humoru a zábavy! Hneď začiatkom mesiaca sa v hlohovskom Empírovom divadle predstaví divadlo GUnaGU so známou komédiou Herečky – miluj blížneho svojho. Pre tých, ktorí sa chcú v divadle zabaviť, sú určené aj komédie Slepice na zádech a Pravda, ktoré uvedie piešťanský Dom umenia. A hlohovské Kino Úsmev pozýva na ďalšie z obľúbených komediálnych stand up predstavení Silné reči.

„Vo februári sa v našom regióne budú konať aj plesy a tanečné zábavy, ktoré neodmysliteľne patria k fašiangovému obdobiu,“ hovorí výkonná riaditeľka Rezortu Piešťany Tatiana Nevolná.

„Všetkých srdečne všetkých pozývam na Hlohovecký ples, Vinársky ples priateľov vína aj na Poľovnícky ples. V centre Piešťan môžu návštevníci zažiť Pochovanie basy či Fašiangovú obchôdzku, nebudú chýbať zábavy rôznych žánrov, a to nielen pre dospelých, ale aj pre deti. Deťom sú určené aj rôzne workshopy v Mestskej knižnici či v hlohovskej Hvezdárni a planetáriu. Piešťany pozývajú vo februári aj na filmy a koncerty, napríklad na koncert Korben Dallas.“

V Žiwell Kursalone sa bude začiatkom februára konať festival lokálnej hudobnej tvorby Piešťany Open MIC feat. JuJu Planet Dub a na konci mesiaca oslávi obľúbený piešťanský Mango Club svoje siedme narodeniny zábavou s DJ TONKA. Piešťany vo februári nezabudnú ani na milovníkov výtvarného umenia a fanúšikov filmu.

No a zamilovaní môžu svoj februárový sviatok osláviť napríklad Valentínom na zámku Hlohovec alebo Valentínskou prechádzkou hradom Beckov. Na nezabudnuteľný valentínsky večer pozýva hotel Thermia Palace: po luxusnej romantickej večeri pri sviečkach a živej hudbe sa môžu hostia tešiť na divadelné predstavenie Zoznamka s obľúbenými hercami Oľgou Belešovou a Romanom Pomajbom.

Zdroj: Tlačová správa – OOCR Rezort Piešťany

Ilustračné foto: Martin Palkovič