Billy Barman predstavia v Elektrárni nový album

V polovici marca vychádza v poradí štvrtý album kapely Billy Barman s názvom Zlatý vek. Jeden z koncertov, na ktorých ho predstavia, sa uskutoční 3. apríla v Elektrárni Piešťany.

Od poslednej štúdiovej nahrávky Billy Barman s názvom Dýchajúce obrazy ubehli viac než tri dlhé roky, ktoré kapela vyplnila úspešným projektom Potichu s dievčatami zo SĽUK-u. Túto kapitolu sa Barmani rozhodli uzavrieť a pohnúť sa ďalej. Výsledkom čakania je album, ktorý má ambíciu prekračovať pomyselnú hranicu medzi undergroundom a mainstreamom.

Ako naznačujú už zverejnené single Doba doba a Červená armáda, kapela sa na novom albume rozhodla nezostať vo svojej komfortnej zóne a vydať sa iným smerom. Nový prístup a zvuk umocnila zmena dlhoročného producenta Mareka Rakovického (Lavagance), ktorého nahradil Tomáš Lobb (LUUVER). Vydanie albumu je plánované v polovici marca.

„Z našej strany sa môžete tešiť na playlist plný nových skladieb, novinkou je tiež prírastok do našej crew, Jozef Čabo, ktorý sa postará o pôsobivý lightdesing, konceptuálne prepojený s témou nového albumu,“ odkazujú návštevníkom koncertov členovia skupiny Billy Barman.

Predkapelou na tucte vystúpení odohraných na Slovensku i v Čechách budú Bad Karma Boy.

Špeciálnym hosťom piešťanského koncertu bude aj projekt Lanne, za ktorým stojí Juraj Peták (ex PURIST) a o afterpárty sa postará legenda nočných klubov DJ Yanko Kral.

Ďalšie informácie o koncerte nájdete na facebookovej stránke Elektrárne Piešťany.