Benab Atlas je najlepší matrac na odpočinok!

Ak sa už od rána cítite unavení a máte bolesti v chrbte alebo krku, nemali by ste piť extra šálku kávy na energiu a spánok až do obeda. Skúste vymeniť matrac za ergonomickejší a pohodlnejší. Jeho odborný názov je ortopedický matrac. A najlepší model je matrac Benab Atlas!

Takýto matrac je vhodný pre každého: bábätká, dospelých, ľudí, ktorí majú ochorenia pohybového aparátu alebo sa im chcú vyhnúť. Ľahká chôdza, živé pohyby, výborná pohoda a energia každé ráno sú výsledkom správneho držania tela a zdravia chrbtice, ktoré vám ortopedický matrac Benab Atlas poskytne.

Ide o univerzálny, priedušný ortopedický matrac vyrobený z monoblokovej polyuretánovej peny so siedmimi anatomickými zónami komfortu. Všetky materiály sú zdravotne nezávadné, preto je tento matrac vhodný aj pre alergikov a malé deti.

Čo je vo vnútri Benab Atlasu
Polyuretánová pena 28 kg/m3. Priedušná elastická PUR pena novej generácie, ktorá je vysoko odolná voči poškodeniu a baktériám, sa vyznačuje vynikajúcou elasticitou, tvarovou stálosťou a odolnosťou.

85% výrobku tvorí polyester. Je to veľmi odolný proti opotrebovaniu a roztrhnutiu a zároveň ľahký materiál. Dlhé roky sa nedeformuje, neprepúšťa vlhkosť a nečistoty hlboko do vlákien látky, takže zachováva hygienu výrobku.

15% viskóza dodáva matracu vynikajúce tepelnoizolačné a ventilačné vlastnosti: v mraze nezmrznete a v lete vám nebude horúco. Okrem toho viskóza dodáva pevnosť a predlžuje životnosť.

Snehobiely vrchný poťah obohatený o extrakt z aloe a prešitý priedušnou PES výplňou s hustotou 250 g/m2.

Hlavné prednosti matraca Benab Atlas
Vrstva polyuretánovej peny a 7 zón tvrdosti zaisťuje spoľahlivú oporu chrbtice v správnej polohe a masážne zóny povrchu poskytujú úplný odpočinok, uvoľňujú napätie v tele a nenarúšajú krvný obeh.

Matrac Benab Atlas odolá zaťaženiu až 100 kg a v jadre obsahuje zaoblené otvory a špeciálne vybrania v tvare kolísky. Sú určené na uvoľnenie svalového napätia a reguláciu stuhnutosti v oblasti ramien. Tiež takáto úľava poskytuje skutočnú masáž!

Materiál poťahu s výťažkami z aloe vera obsahuje aminokyseliny užitočné pre regeneráciu pokožky, ktoré navyše umocňujú účinok relaxácie počas spánku. Matrac sa odporúča inštalovať na lamelový rošt postele. Je certifikovaný Oeko-Tex a je úplne bezpečný.

Pre aktívny štart do dňa sa preto oplatí zvýšiť komfort miesta na spanie pomocou moderného ortopedického matraca.

(Reklamný článok)