Arta v sobotu ožije Miš Maš bazárom

Kto si nestihol pozrieť staré priestory bývalého Figara a vznikajúceho kultúrneho centra Arta, môžete doň nahliadnuť v sobotu 28. septembra. Malými komunitnými akciami priestor postupne ožíva.

Organizátorky Miš Maš bazáru chystajú v Arte druhý ročník podujatia, ktoré združí všetkých, ktorí chcú posunúť svoje veci ďalej, uloviť si originálne kúsky alebo zažiť sobotnú blšákovú atmosféru.

Tento rok organizátorky pripravili okrem bazárovej atmosféry, dobrej hudby a príjemného posedenia pri káve a koláčiku aj workshopy zamerané na udržateľnosť, v ktorej sa nesie celá myšlienka bazáru.

O 14:00h si budú môcť pod vedením študentky VŠVU Emy Lančaričovej vyrobiť deti aj dospelí vlastný a originálny suvenír spätý s Artou. Pracovať budete s nájdenými materiálmi, ktoré slúžili predošlým nájomníkom. Ich recykláciou vytvoríte robotov s dušou a pomôžete k zníženiu odpadu.

O 15.00h si s Viktóriou Komarňanskou z Marna ateliéru ušijete tašku z reklamných bannerov. (Na tento workshop je potrebné nahlásiť sa vopred na viktoria.komarnanska@gmail.com)

Miš Maš bazár sa bude konať už túto sobotu, 28.septembra od 10.00-18.00 h v Arte na Kollárovej ulici 2. Viac informácií o podujatí je na Facebooku.

Text: Tlačová správa Miš Maš bazár