Ako bezpečne a s istotou k lacnému autu snov?

Vaše vysnívané auto nemusí byť drahé, stačí si iba vybrať rozumne a s patričnou opatrnosťou. Ak si na kúpu netrúfate sami, určite vás bude zaujímať, ako funguje Carvago a prečo by ste mali využiť ich služby.

Vyberte si typ vozidla

Skôr ako si vyberiete konkrétne auto ujasnite si, aký typ vozidla chcete a na aký účel ho budete využívať. Ak máte svoj vysnívaný model, ktorý si chcete kúpiť, tento krok môžete samozrejme preskočiť. V opačnom prípade by ste mali vedieť, či chcete kompaktný hatchback do mesta, priestranné a bezpečné rodinné auto, alebo niečo športovejšie a výkonnejšie.

Zabezpečte financovanie vozidla

Keď už máte svoje vysnívané auto vybraté, treba si zabezpečiť jeho financovanie. Vopred si preverte možnosti leasingu či spotrebného úveru, alebo či máte dostatočné úspory. Ak si vyberiete auto zo zahraničia, s financovaním to môže byť trošku komplikovanejšie, ale Carvago dokáže financovať aj autá z iných krajín a všetko sa dá dohodnúť rýchlo a online.

Auto si nechajte preveriť

Ak už viete, ako funguje Carvago, zrejme je jasné na koho sa s preverovaním vozidla obrátite. Ak nie, ozrejmíme vám to. Prvá možnosť je vybrať si auto z ponuky Carvago, pričom na výber máte autá nielen zo Slovenska ale aj z Európy.

Druhou možnosťou je nájsť si auto a nechať Carvago, aby vám ho preverilo. Budete mať istotu, že po technickej stránke je auto v poriadku, pretože Carvago ho vykúpi a následne ho predá vám, pričom poskytuje aj záruku, ktorú pri inom priamom predaji nedostanete. Nehrozia vám ani obavy z toho, že by bolo auto predmetom ďalších záložných práv a bremien.

Užívajte si jazdu v novom aute

Carvago zabezpečí dovoz a odhlásenie aj vozidla zo zahraničia, v prípade záujmu môžu zariadiť aj STK a poistenie auta. Dokonca vám môžu auto priviesť až k vám domov, takže naozaj nemusíte riešiť nič iné len to, kam si pôjdete užiť svoju prvú jazdu vo vysnívanom aute.

Aby toho nebolo málo, do 14 dní môžete auto vrátiť, ak by vám z nejakého dôvodu predsa len nevyhovovalo. No uznajte, nie je to skvelé riešenie?

(Reklamný článok)

Zdroj obrázka: Inside Creative House / Shutterstock.com