Farmárske trhy už ponúkajú aj slovenské ryby
Kedy ste mali k jedlu údenú rybu? Asi dávno nie, lebo na Slovensku sa rybám takmer nikto nevenuje, ak nemáte v rodine rybára, k rybe sa nedostanete.
Na Farmárskych trhoch sa tento úzkoprofilový tovar už dá kúpiť, v ponuke sú také dobroty ako údený kapor, pstruh, uhor, amur, zubáč a šťuka. Ryby sú naporcované na podkovičky a pripravené na tanier.
Nemusíte mať s rodinou na večeru bravčový rezeň, údenú rybku stačí len prehriať, k tomu zemiačky poliate maslom, nejaká zeleninka a netradičná večera je hotová.
Navyše je zdravá, ľahko stráviteľná a chuťovo výborná. Lebo údená rybka je proste mňamka.
Farmárske trhy sa uskutočnia vo štvrtok 10. októbra pred obchodným domom Prior.
(Reklamný článok) Ilustr. foto/Credit: Gregor Moser