Útulkáči: Žilko, Erik, Emo, Elo a Eto

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Žilko

2-ročný svetlý labrador bol nájdený na Žilinskej ceste bez označenia. Je veľmi temperamentný, ale ovláda niektoré povely. Potrebuje viac výbehu a pevnejšiu ruku, má veľa sily. Je nevhodný k starším ľuďom.

Benz

2-ročný čierny labrador bol nájdený na Havrane, na týždeň sa ho ujal nálezca, nakoľko nebolo miesto, ďakujeme za jeho trpezlivosť. Psík je k ľuďom milý, len neznáša veterinárne úkony, to sa riadne naštval. Potrebuje pevnú ruku, správny výcvik, veľa výbehu na vybitie energie.

Emo, Elo a Eto

cca 5-6 ročné kocúriky sa dostali do útulku po úmrtí majiteľky. Zo začiatku boli veľmi plaché, ale teraz sú to najväčší maznáci, radi sa pestujú na rukách, stále sa pletú pod nohy, len aby ich človek pohladkal. Sú vhodné do bytu i k rodinnému domu.

Text a foto: Útulok Piešťany