Útulkáči: Wifina, Mario, Chico a Bongo

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Wifina

3-ročná čiperná fenka sa objavila v lokalite Prašník a usídlila sa u mladého pána, ktorý tam býval, ale fenku si nechať nemohol, nemá pre ňu podmienky. Je až hyperaktívna, smelá, vitálna a veselá kopa. So psíkmi problém nemá, je to malá veliteľka.

Mario

7-ročný psík bol nájdený na Červenej veži pred hotelom Patrícia. Je priateľský a prítulný, ale aj malý šibal s loveckým pudom. Psík sa nám vrátil po 6 rokoch z adopcie, jeho pán veľmi ochorel a nemôže sa už o neho starať. Mario je stále vitálny, bol dobre živený, musí trochu schudnúť. Bol by vhodný k starším ľuďom do rodinného domu, veľmi sa viaže na ľudí, je to dobráčisko. Nie je vhodný k hydine.

Chico a Bongo

2,5-mesačné šteniatka boli vyhodené v inom okrese a prevzané v rámci pomoci do nášho útulku. Sú to už teraz riadni mackovia, budú väčšieho vzrastu.

Text a foto: Útulok Piešťany