Útulkáči: Vločka, Utta, Mony, Malina

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Utta

2-ročná fenka sa túlala dlhší čas v meste Hlohovec, bola hlásená mnohými občanmi, konečne sa ju podarilo odchytiť pomocou odchytovej klietky. Bola plachá, mala veľa kliešťov, ale postupne sme si získali jej dôveru. Podarilo sa ju adoptovať, ale po mesiaci sa z adopcie vrátila, i keď rodina bola skvelá, po čase sa v nej cítila ako šéfka a napádala muža v domácnosti, čo už bolo neúnosné, uzurpovala si pre seba len paničku. Je skôr vhodná k žene, ktorú bude mať len pre seba, so psíkmi sa znesie, je vhodná aj do rodinného domu len s prístupom dnu.

Vločka

2,5-ročná fenka Fenka bola odobraná z nevhodných podmienok, k cudzím je zo začiatku plachá a trochu nedôverčivá. Koho už spozná, tak sa hneď prejaví ako prítulná, milá a veľmi vďačná.

Mony

8-ročná mačička zelenoočka bola odchytená na Dominovej promenáde, kde sa túlala už dlhší čas, ale bola plachá, nedala sa skôr chytiť. Je totálne vychudnutá, zanedbaná, skoro bez zubov. Teraz dospáva v teple, jedlo treba dávkovať v menších dávkach, zjedla by všetko, čo vidí. Je vhodná do bytu, je veľmi pokojná a prítulná, užíva si teplúčko.

Malina

4-týždňové zúbožené drobunké mačiatko bolo nájdené na Valovej ulici, kde žalostne nariekalo. Nálezci hľadali aj mamu, ale bezúspešne. Je to mačička, bola vyhladnutá a unavená. Dúfame,že bude v poriadku, apetít má za dvoch.

Text a foto: Útulok Piešťany