Útulkáči: Vaso, Pat a Mat

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Vaso

štvorročný kríženec Cane Corso. Skoro ráno nám boli privezení dvaja psíkovia z obce Veselé, ktorí boli nájdení v nočných hodinách. Psík stál pri zrazenej fenke, ktorú údajne prešli dve autá. Fenku sme hneď odviezli na veterinu, ale žiaľ jej už nebolo pomoci. Mala zlomenú chrbticu na troch miestach, odtrhnutú krížovú kosť a obličku, masívne krvácanie do brucha. Psík je priateľský a poslušný, dobre živený, teraz veľmi smutný zo straty partnerky. Hľadáme aj touto cestou majiteľa, mohli sa zabehnúť z okolitých obcí.

Pat a Mat

dvojroční roční kríženci odobraní z veľmi zlých podmienok, kde boli týraní. Napriek tomu si zachovali dôveru v ľudí, sú veľmi vďační a aj akční. Hodili by sa na dvor rodinného domu, kde by aj pekne postrážili.

Text a foto: Útulok Piešťany