Útulkáči: Trim, Fuňo, Heike

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im.Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Trim

Psík bol hlásený z obce Hubina, kde sa potuloval v kameňolome. Priviezla ho osobne milá pani starostka. Ďakujeme, že hľadala pre neho pomoc, veľmi si to ceníme. Psík je živáň a temperament má na rozdávanie, bolo ťažko urobiť pár fotiek, stále sa vrtel, nie je zanedbaný, ani bojazlivý, možno len niekomu ušiel. Je vhodný na dvor aj k inému psíkovi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fuňo

7-ročný psík bol hlásený políciou, že sa údajne pohybuje už tri dni pri Kauflande za rampou, ale nedá sa odchytiť, schováva sa pod kamión. Kolegovi sa to podarilo a vystresovaný psík je už u nás. Zo začiatku sa netváril priateľsky a cvakal, ale bol to len veľký strach, dá sa s ním už manipulovať. Nemá žiadne označenie, len starší obojok. Je vhodný k starším ľuďom, má pokojnú povahu a je nenáročný.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heike

5-ročná čivavka bola nájdená vo večerných hodinách na Sĺňave pri Váhu. Zo začiatku bola vyplašená, ale potom už pekne pózovala pri fotení. Je to pokojná a milá fenka, nenáročná a veľmi tichučká. Mala veľkú herniu, bola zoperovaná, mala v nej všetky črevá, boli robené aj zúbky, tie mala tiež vo veľmi zlom stave. Je vhodná do bytu.

Text a foto: Útulok Piešťany