Útulkáči: Tribo, Timka a Mono

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Tribo

Mladý, asi 1-ročný temperamentný psík sa dlhší čas potuloval v obci Trebatice, jedna pani hľadala pre neho pomoc. Aj ho odchytila, ale psík ušiel, na druhý deň sa našiel a bol privezený do útulku. Zo začiatku sa pokúšal aj hrýzť, ale už sa upokojil. Potrebuje viac výbehu a pevnú ruku. Dá sa očakávať poľovnícky pud.

Timka

Staršia, asi 8-ročná čivava bola nájdená na Radlinského ulici. Je síce čipovaná, ale neregistrovaná. Je vyplašená, ak by ju niekto spoznal, prosíme o info, aby bola čo najskôr doma. Majiteľ sa stále nehlási. Je prítulná a veľmi pokojná, so psíkmi problém nemá, hľadáme jej miesto u starších ľudí. Má alergiu na obilniny, musí brať sensitívne granule.

Mono

Ročný psík bol nájdený v obci Moravany nad Váhom pri pálenici. Nemá žiadne označenie, zrejme ho tam majiteľ pri ochutnávke zabudol. Je priateľský a prítulný. Dostali sme správu o údajnom majiteľovi, ale falošná stopa. Psík potrebuje spoločnosť ľudí, ktorí sa mu budú venovať, veľmi sa na nich viaže. 

Text a foto: Útulok Piešťany