Útulkáči: Traper, Viktor a Raško

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im.

Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Traper

– trojročný vystrašený psík bol nájdený na sídlisku Adam Trajan úplne dezorientovaný a vyhladovaný. Veľmi rýchlo si zvykol na podmienky v útulku. Je  milý a vďačný, má rád voľnosť, miluje dlhé prechádzky a má veľkú výdrž. Je vhodný  k športovo založenej rodine. Nechýbajú mu hygienické návyky a ovláda základné povely. Má silný lovecký pud, miluje spoločnosť ľudí, nie je však vhodný na dvor s hydinou.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viktor

– štvorročný psík stále hravý ako šteňa. Je to mohutný, prítulný, temperamentný, a zvedavý dobrák. Musí byť všade, kde sa niečo deje. Znesie sa aj s fenkami, aj so psíkmi. Dokonca aj s mačkami. Je dobrý strážca vhodný do rodinného domu, pretože potrebuje väčší výbeh.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Raško

– päťročný kríženec bradáča je veselý, vitálny a priateľský, znesie sa so všetkými. V útulku čaká už dva roky bez povšimnutia. Rád sa naháňa a hrá so psíkmi, je veľmi vďačný za každú pozornosť. Bol by vhodný aj ako druhý psík v rodine, stačí mu menší výbeh.

Text a foto: Útulok Piešťany

Inzercia