Útulkáči: Tolit, Madita, Dena

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Dena

1-ročná veľmi temperamentná ale prítulná fenka bola dovezená hlohoveckou políciou. Odfotiť ju bolo veľmi ťažko, neposedela ani minútu, má veľa sily a energie. Je to nevybláznené odrastené šteňa, potrebuje výcvik, bude ideálnym spoločníkom a strážcom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tolit

4-ročný drobný psík bol nájdený v obci Dubovany, nemá žiadne označenie. Zo začiatku od strachu cvakal, ale už sa upokojil, je to maznák. Je mierne pochudnutý, možno sa túlal dlhšie. Pokiaľ sa neprihlási majiteľ, bude ponúknutý na adopciu po veterinárnych úkonoch. Je drobučký, vhodný do bytu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Matida

6-ročná čivka  zo štvorice nájdených v lese na Havrane nie je oproti ostatným až tak zanedbaná, ale je veľmi plachá. Následkom dlhodročnej zanedbanej starostlivosti má hypersensitítvnu dermatitídu, t. j. musí dostávať hypoalergénne granule. Vydaná na adopciu bude po veterinárnych úkonoch a kastrácii. Viac info tu.

Text a foto: Útulok Piešťany