Útulkáči: Spinki, Dessa a Cica

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Spinki

3-ročný psík bol hlásený z obce Ostrov, kde sa túlal údajne už viac dní. Nie je zle živený, nemá žiadne označenie, je priateľský, ale veľmi smutný.

Dessa

Drobná ročná fenka bola odchytená na Teplickej ulici, kde hrozilo, že ju zrazí auto. Nie je podvyživená, ani zanedbaná, nemá žiadne označenie. Je to milá a vďačná fenka, hravá, znášanlivá, ideálna ako druhý psík v rodine.

Cica

12-ročná mačička zostala sama po jej milovanej paničke, celé roky bola naučená len v byte, je čistotná, jeden slzný kanálik sa jej upcháva, treba čistiť očko, momentálne má nasadené špeciálne urinary granule, nedávno bola operovaná na močové kamene. Na svoj vek je v dobrej forme, má rada svoj kľud, hľadáme jej miesto v byte u starších ľudí, ktorým by robila milú spoločnosť. Útulok nie je miesto pre takúto mačičku, ale iné riešenie momentálne nie je, potrebuje svojho človeka.

Text a foto: Útulok Piešťany