Útulkáči: Seva, Rafy, Adea a Adua

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Seva

8-ročná fenka sa nám vrátila po rokoch z rodiny, kde bola adoptovaná ešte ako šteniatko. Je to veselá a aktívna fenka, má nadváhu, mala by schudnúť pár kíl. Ľudí má veľmi rada, je vhodná i k deťom, potrebuje viac priestoru, bola by šťastná v rodinnom dome s väčšou záhradou.

Rafy

Ďalšie prekvapenie ráno pred útulkom, mladý ročný psík priviazaný na odrezané lano z hojdačky pre deti pred útulkom. Vystresovaný psík lano prehrýzol, možno tam bol celú noc, tak sme ho ráno naháňali, podarilo sa ho chytiť, bol vyhladnutý. Ďakujeme vynachádzavému majiteľovi za zničenú hojdačku, dalo sa to riešiť aj inak.

Adea a Adua

fenky oranžového špica  vo veku 5 rokov boli odobrané zo zlých podmienok. Obe sú mierne plaché, ale milé, so psíkmi sa znesú, návštevy hneď ohlásia, potrebujú veľa lásky.

Text a foto: Útulok Piešťany