Útulkáči: Miuška, Šana, Wilson

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im.Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

ecobolle3

Miuška

dvojročnú fenku, ktorá mala sedem šteniatok odobrali z veľmi zlých podmienok. Šteniatka už odkojila a teraz hľadá vhodný domov. Je veľmi milá, prítulná a vďačná, s inými psíkmi problém nemá, môže byť aj druhý psík v rodine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Šana

9-mesačná vystrašená fenka bola privezená mestskou políciou, potulovala sa po Žilinskej ceste. Má obojok bez označenia, ale na svojho majiteľa čaká márne. Je veľmi prítulná a čistotná, zrejme žila v byte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wilson

2-mesačný psík bol nájdený venčérmi na lodenici v kríkoch vo večerných hodinách v sobotu. Mal šťastie, že bol nájdené, v sychravom počasí v noci by mohol prechladnúť. Bol veľmi vyhladovaný, kto ho tam nechal napospas osudu… je zbytočné komentovať. Je to malý šibal a veľký zvedavec, musí byť všade, kde sa niečo deje.

Text a foto: Útulok Piešťany

Inzercia