Útulkáči: Mirela, Sapelo a Tyro

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Mirela

Fenka bola hlásená z obce Chtelnica, vošla tam niekomu do dvora a nechcela odísť. Je vychudnutá a vyhladovaná, označenie nemá žiadne. Bola vystresovaná a nie veľmi priateľská, ale to sa už zmenilo za pár dní, nechá sa pohladkať, viesť na vodítku a teší sa. Je vhodná do skúsených rúk s týmto plemenom, miluje viac pohybu.

Sapelo

1-ročný psík bol hlásený v skorých ranných hodinách, že sa nachádza vo firme Sapeli neďaleko útulku. Má len obojok, nie je zle živený, je to odrastené tešivé a zvedavé šteňa, rád sa jaší a vymýšľa, potrebuje športovo založenú rodinu,ktorá mu umožní viac aktivít.

Tyro

10-mesačný psík bol nájdený v Hlohovci na Pribinovej ulici a privezený mestskou políciou. Je to odrastené veselé šteňa, milý a znášanlivý, so psíkmi je v pohode, nie je zanedbaný, nemá žiadne označenie. Majiteľ v nedohľadne. Psík by bol spokojný na dvore rodinného domu, má rád voľnosť, lovecký pud sa dá predpokladať.

Text a foto: Útulok Piešťany