Útulkáči: Mirela, Hela a Toril

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Mirela

asi 1,5 ročná fenka bola hlásená z obce Chtelnica, vošla tam niekomu do dvora a nechcela odísť. Je vychudnutá a vyhladovaná, označenie nemá žiadne. Ešte je vystresovaná, netvári sa veľmi priateľsky, ale časom sa upokojí.

Hela

Ročná veselá a hyperaktívna fenka je nevyčerpateľná energia, skáče, lieta a ľudí miluje nadovšetko. So psíkmi sa znesie bez problémov, je veľmi hravá a sily má za dvoch. Potrebuje veľa výbehu, je vhodná k aktívnej rodine, kde bude verným spoločníkom.

Toril

2-ročný čivaviačik bez očka bol nájdený v centre mesta Hlohovec a privezený políciou. Nemá žiadne označenie, je trochu plachý, je v dočasnej opatere.

Milí priatelia, aj teraz nastáva obdobie, keď sa môžete rozhodnúť, komu venovať 2% z vašich daní. Dúfame, že aj tento rok to budeme práve my, zvieratká z piešťanského útulku.Aj vďaka vášmu rozhodnutiu darovať nám Vaše 2% bude o nás naďalej postarané, pretože chod útulku závisí najmä od prispievateľov, ktorým nie je ľahostajný náš osud a budúcnosť…

2% z dane vytvárajú úsmevy na tvárach ľudí a chlpáčov.

Ďakujeme vopred všetkým, ktorí sa rozhodnú podporiť nás!

Tlačivá sú na stiahnutie na našej webovej stránke www.utulok-piestany.sk priamo v útulku a v predajni Havkomoda v Alexander centre.

Text a foto: Útulok Piešťany