Útulkáči: Matoni, Bojka, Tavin

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im.Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Matoni

11-mesačný temperamentný psík bol nájdený v Hlohovci a privezený políciou. Je to kopec energie, neposedí ani minutu, bolo ťažké ho aj odfotiť. Psík je dobre živený, má silu, je ťažké ho udržať a je veľmi rýchly. Potrebuje veľa výbehu a aktivít, je hravý, vhodný do rodinného domu s prístupom dnu, kto sa mu bude venovať, nájde v ňom fantastického kamoša.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bojka

Posledná voľná k adopcii z troch šteniatok nájdených v Hlohovci,vkde ich porodila túlavá fenka a podarilo sa ich jednej pani vytiahnuť z diery pod panelákom. Je to malé zaltíčko, bude väčšieho vzrastu, má veľa z labradora.

tavin12_resize

Tavin

5,5-ročný psík je späť z vážnych rodinných dôvodov. Je tichej povahy, nerád sám, potrebuje veľa lásky a ľudí, čo sa mu budú venovať. Je vhodný do bytu, má hygienické návyky.

Text a foto: Útulok Piešťany