Útulkáči: Mačiatka, Lolika, Aďo

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im.Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

mačiatka

tri bezbranné a na smrť vystrašené mačiatka boli nájdené deťmi na Komenského ulici v krabici, priviezla ich polícia. Na jednej strane mali šťastie, že boli vôbec nájdené, v noci by sa podchladili. Na druhej strane v útulku majú veľmi malú šancu na prežitie, riziko nákazy vírusom je vysoké. Sú také maličké, potrebujú súrne pomoc s dočasnou opaterou alebo priamo domovom. V opačnom prípade sú už vopred odsúdené na smrť. Mačiatka majú asi 2 mesiace.

lolika4_resize

Lolika

Malá rozkošná 4 mesačná fenka bola nájdená opustená medzi obcami Bašovce a Pobedim. Je to energický balíček, hravá a aj veľmi rýchla, vhdoná aj k druhému psíkovi.

ado12_resize

Aďo

2,5-ročný psík bol odchytený v obci Trebatice, kde ohrozoval premávku. Je dobre živený, priateľský, poslušný, miluje prechádzky, iných psíkov si nevšíma a je vďačný za každé pohladenie. Je človeku celkom oddaný a veľmi rád v spoločnosti ľudí. Je vhodný na dvor rodinného domu, kde by aj dobre postrážil a bol verným spoločníkom v rodine.

Text a foto: Útulok Piešťany

Inzercia