Útulkáči: Mabo, Hinky, Mijou

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Mabo

Veľmi dobre živený asi 6 ročný psík bol nájdený v Maduniciach bez označenia. Môže pochádzať z okolitých obcí, ovláda niektoré povely. Hľadá sa majiteľ, ak by psíka niekto spoznal.

Hinky

4-ročný psík stál dezorientovaný v strede cesty pri poliklinike, hrozilo, že ho zrazí auto. Zachránil ho jeden pán. Nevieme, či je stratený alebo vyhodený. Vyšetrenie ukázalo, že je slepý aj hluchý. Psík veľmi žiali a narieka, trápi sa a my s ním. S takýmto handicapom má veľmi malú šancu na adopciu. Môže pochádzať aj z okolitých obcí. Stále hľadáme majiteľa.

Mijou

Malé teraz, už 2-mesačné, mačiatko bolo nájdené pred dverami útulku, priniesli ho dve slečny, ktoré vzápätí šli hneď preč, tak sme ich vyspovedali, údajne sa im ocitlo v záhrade. Mača bolo veľmi vyhladované, potrebuje domov. V útulku mu hrozí nákaza.

Mačička zostala sama, ostatné už domov našli, je jej veľmi smutno, naozaj sa nenájde nik, kto by mačiatko prichýlil? Je hravá, milá a prítulná, čistotná, môže byť aj na dvore. Rada sa naháňa, hrá sa na skrývačky, ale potrebuje spoločnosť.


Milí priatelia,
srdečne pozývame všetkých majiteľov psíkov adoptovaných z nášho útulku na  náhradný termín stretnutia v sobotu dňa 23.9.2015 o 14.00 hod. priamo pred útulkom na ulici Priemyselná 12a, Piešťany.Všetkých čaká fotenie, zábava a občerstvenie, radi si vypočujeme novinky o vašich miláčikoch, môžete sa zúčastniť súťaží so svojim štvornohým miláčikom a všetkých čakajú iné prekvapenia pre radosť vašu i psíkov.
Prosíme všetkých záujemcov potvrdiť účasť najneskôr do 20.9.2017 na našu mailovú adresu utulok@utulok-piestany.sk
V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať mailom,alebo na č.t. 0904170913
Tešíme sa na vás!!!
Váš Útulok Piešťany
P.S.: V prípade nepriaznivého počasia i keď neradi sme nútení akciu zrušiť.


Text a foto: Útulok Piešťany