Útulkáči: Ludvik, Lumi, Renato

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im.Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Ludvik

– triapolročný kríženec sa našiel mokrý a vyhladnutý na dvore hotelovej školy. Je veľmi priateľský, s fenkami problém nemá, psíkov si vyberá, bol by vhodný do rodinného domu, aby mal viac výbehu. Potrebuje dobre zabezpečený dvor, má tendenciu preskakovať ploty, rád sa preháňa na dvore a vie aj postrážiť.

lumi10

Lumi

– päťročnú fenku odchytila polícia z Hlohovca. Je veľmi vitálna a veselá kopa energie s úsmevom na tvári a veľký výmyselník. Je učenlivá a hravá, vie dobre postrážiť,bola by vhodná aj do firmy. Patrí do skúsených rúk, nie je vhodná k malým deťom, je dominantnejšej povahy.

renato10

Renato

päťročný psík bol nájdený na Fínskej ulici, je veľmi krotký, pokojný, dobrosrdečný a nenáročný. Stačí mu malý výbeh v rodinnom dome, s fenkami sa znesie bez problémov. Je zvyknutý na vodítko, vhodný k starším ľuďom. Je to veľmi vďačné zlatíčko.

Text a foto: Útulok Piešťany