Útulkáči: Lea, Teso, Anan

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Lea

3-mesačná malá slečna bola hlásená z mestskej štvrte v Piešťanoch opustená, možno vyhodený vianočný darček. Je to veselé a hravé šteniatko s kopu energie, má aj kamošku – staršiu fenku a rozumejú si veľmi dobre.

Teso

2-ročný premrznutý psík bol nájdený pred Tescom, tlačil sa jednému pánovi do auta. Pravdepodobne bol vonku celú noc. Hneď bol uložený do tepla aj s kabátikom. Je milý a prítulný aj dobre živený. Každému sa veľmi teší, je kontaktný, má rád pohyb, bol by vhodný aj do bytu.

Anan

8-ročný psík bol odovzdaný pôvodným majiteľom z rodinných dôvodov. Je to zlatíčko, milý, prítulný, na svoj vek stále vitálny. So psíkmi a fenkami nemá problém, nie je však vhodný k mačkám, tie miluje na zožranie. Doteraz žil v bytových podmienkach, má hygienické návyky, rád chodí na prechádzky a každého považuje za priateľa. Má však problém s nosnou chrupavkou, čo spôsobuje občasné chrčanie- Má zúžené aj nosné dierky, čaká ho menší operačný zákrok.

Text a foto: Útulok Piešťany