Útulkáči: Keiko, Kaňa a Bodo

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Keiko

8-ročný psík bol nájdený opustený v inom okrese, Je už starší, veľmi plachý, neovládal ani vodítko, ale už sa naučil. Všetko je pre neho nové. Musia mu byť ošetrené hlavne zuby, má ich vo veľmi zlom stave. K iným psíkom je priateľský, nevadia mu ani mačičky. Je vhodný k starším ľuďom, má rád svoje miestečko, je pokojnej povahy. Potrebuje viac trpezlivosti a veľa lásky.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaňa

1-ročná plachá fenka bola odchytená políciou v Maduniciach, evidentne sa bojí mužov. K ženám ide bez problémov. Nie je zle živená, nemá žiadne označenie, snáď sa ozve majiteľ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bodo

10-ročný psík bol hlásený z  Bodony. Ledva stál na nohách, bol dehydrovaný a dezorientovaný. Hneď bol odvezený na kliniku. Je to starší psík, očká má zapálené, aj slabšie vidí, bol veľmi zoslabnutý, dostal najesť a napiť, už trochu chodil po dvore a zaujímal sa o okolie. Budeme vďační za info, ak by psíka niekto spoznal.

Psík sa pomaly zotavuje, rád si pobežká po dvore, je nenáročný a veľmi vďačný. Hodil by sa na dožitie k starším ľuďom aj ako druhý psík v rodine, stačí mu menší výbeh.

Text a foto: Útulok Piešťany