Útulkáči: Kawa, Ben a Foxa so šteniatkami

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Foxa so šteniatkami

5-ročná fenka bola odobraná z otrasných podmienok aj s dvomi šteniatkami. Žili v špine, výkaloch a plesni v tmavej pivnici viac hladné ako sýte. Napriek týmto útrapám a živorení je veľmi milá a nesmierne vďačná, bude ostrihaná, ináč to nepôjde, je podvyživená, špinavá srsť obaľuje len kostičky, ročné šteniatka psík a fenka sú na tom podobne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kawa

6-ročná dobre živená fenka bola nájdená za obcou Drahovce pri poslednom dome smerom na Piešťany. Možno sa len samovenčíla, ale hrozilo, že ju zrazí auto. Je to veselá kopa, nepáči sa jej, keď je sama, tak šteká o dušu, je zvyknutá na spoločnosť ľudí,hľadá sa ešte stále majiteľ.

Ben

6-ročný psík bol nájdený za obcou Trebatice, podľa čipu sme zistili majiteľa, ale pani je v domove dôchodcov a 86-ročná priateľka, ktorej bol daný do opatery, psíka nezvláda, zvyká jej aj utekať, tak zostáva u nás. Je milý a prítulný, trochu ešte v strese. Bude spokojný v rodinnom dome aj ako druhý psík.

Text a foto: Útulok Piešťany