Útulkáči: Igo, Astra, Klaky

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Igo

2-ročný psík bol privezený hlohoveckou políciou. Je trochu vyplašený, ale nie je zanedbaný. Potrebuje pevnejšiu ruku, s niektorými psíkmi sa nemusí, ale k ľuďom je veľmi priateľský, má rád viac výbehu  a aktivít.

Astra

1,5 ročná fenka bola odobraná z romskej osady Prašník, je jedna z tých, čo podstúpili v osade kastráciu. Zostala sama,majitelia odišli a nechali ju na reťazi na starosť iným obyvateľom, ale tí majú svojich dosť. Je milá a prítulná, veľmi sa teší,konečne môže behať na voľno.

Klaky

ročný psík sa dlhší čas pohyboval v obci Kľačany. Ujala sa ho jedna pani, ktorej bolo psíka ľúto, ale pre nedostatok miesta sme ho nemohli skôr vziať.Vďaka starostlivej pani mu bola ošetrená aj zranená labka na klinike v Nitre. Psík je milý, k cudzím opatrný,chce to trochu času, aby si zvykol. Bol by vhodný na dvor rodinného domu aj k druhému psíkovi.

Text a foto: Útulok Piešťany