Útulkáči: Hanka, Maršal, Iwan

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im.Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Hanka

7-ročná staršia dobrácka a dobre živená fenka bola hlásená vo večerných hodinách z obce Trebatice, sedela pred pohostinstvom, kde sa ju údajne snažili krčmoví štamgasti doslova vykopať z miesta. Zorganizovalo sa pár milovníkov zvierat, ohlasovateľka ju prenocovala, na druhý deň ju priviezla do útulku suseda z ulice, obom veľmi pekne ďakujeme za pomoc a ochotu fenke v núdzi pomôcť. Fenka je veselá kopa, napriek vyššiemu veku plná energie, hľadá miesto u starších ľudí na pokojnú starobu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maršal

dvojročný aktívny psík bol nájdený pri Tescu, je dobre živený, veselý a temperamentný, len majiteľ sa akosi zabudol prihlásiť.

iwan

Iwan

trojročný  psík bol hlásený z viacerých miest v blízkosti útulku, kde sa ho niekto zbavil. Chytali sme ho skoro tri dni, ale psík stále utekal do poľa, kde bola malá šanca na odchyt. Nakoniec sa to podarilo vďaka dobrovoľníkom a sedatívam. Zo začiatku nebol veľmi priateľský, bolo treba s ním manipulovať veľmi opatrne ,ale už stres opadaol, prejde sa bez problémov po areáli, patrí však do skúsených rúk, je vynikajúci strážca, zrejme bol k tomu aj vedený

Text a foto: Útulok Piešťany