Útulkáči: Girli, Mumbo, Bluestar

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Girli

3-ročná fenka z Prašníka vyhnaná obyvateľmi jednej bytovky v tejto zime bola odchytená skvelým pánom, ktorý ju našiel v rómskej lokalite v obci, patrí mu veľká vďaka. Tým však nepatrí, veľmi radi ju odovzdali. Je ešte trochu nedôverčivá, šteniatka už zrejme dávnejšie mala, skôr sa ťahá k ženám. Je už v teple a bezpečí, vhodná do bytových podmienok.

Mumbo

4-mesačný mix NO bol odobraný políciou v Maduniciach od rómskych spoluobčanov. Žil klasicky vonku na reťazi v týchto neúprosných zimách. Veľká vďaka patrí práve policajtom, ktorým osud psíka nebol ľahostajný a zorganizovali jeho odobratie, tak ako i predtým bola odobraná Keren z rovnakého miesta.

Bluestar

2-ročného psíka našla polícia z Maduníc cestou k nám, keď viezli psíka Mumba. Bol priviazaný vôdzkou pri drahovskej hati. Zvláštnym znakom psíka sú krásne modré oči. Možno ho niekto spozná, hľadáme majiteľa.

Text a foto: Útulok Piešťany