Útulkáči: Domov hľadajú aj tri šteniatka

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Ago, Agia, Agio

7-mesačné šteniatka boli nájdené turistami v lese na Ahoji. Je to veselá trojka, nemajú žiadne označenie, vyzerá to tak, že šteniat sa niekto takto zbavil.

Luka

Mladá, asi polročná vyplašená fenka bola nájdená na ceste medzi Piešťanmi a Vrbovým, označenie nemá žiadne. Je veľmi priateľská, ovláda základné povely, hľadáme majiteľa.

Riga

4-ročný psík bol odobraný z veľmi zlých podmienok. Je zanedbaný, vychudnutý, ale povahou veľmi vďačný, znášanlivý s ostatnými psíkmi. Bude vyšetrený, v moči má krv, bol v tuhých zimách len vonku.

Milí priatelia, aj teraz nastáva obdobie, keď sa môžete rozhodnúť, komu venovať 2% z vašich daní. Dúfame, že aj tento rok to budeme práve my, zvieratká z piešťanského útulku.Aj vďaka vášmu rozhodnutiu darovať nám Vaše 2% bude o nás naďalej postarané, pretože chod útulku závisí najmä od prispievateľov, ktorým nie je ľahostajný náš osud a budúcnosť…

2% z dane vytvárajú úsmevy na tvárach ľudí a chlpáčov.

Ďakujeme vopred všetkým, ktorí sa rozhodnú podporiť nás!

Tlačivá sú na stiahnutie na našej webovej stránke www.utulok-piestany.sk priamo v útulku a v predajni Havkomoda v Alexander centre.

Text a foto: Útulok Piešťany