Útulkáči: Chamon, Cvrčko, Romo a Mijou

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Chamon

3 ročný psík bol odchytený hlohoveckou políciou, zostal v opustenom dome po smrti majiteľa. Je priateľský a veľmi milý k ľuďom, s fenkami si rozumie, psíkov si vyberá, vhodný do rodinného domu, kde doteraz aj žil. Dá sa očakávať lovecký pud.

Cvrčko

8 ročný psík bol odovzdaný pôvodným majiteľom. Je veľmi drobunký, pred cudzími má zo začiatku strach, ale snaží sa o kontakt, potrebuje trochu trpezlivosti. Je vhodný do bytu k inému psíkovi, má rád spoločnosť, nevadia mu ani mačičky.

Romo

Krásny cca 10 ročný kocúrik bol nájdený vyhodený pred útulkom. Nie je zle živený, vhodný aj do bytu. Je ešte  vitálny, potrebuje však svoj pokoj, ostatné mačičky ignoruje.

Mijou

Malé mačiatko bolo nájdené pred dverami útulku a je už u nás viac ako dva mesiace bez záujmu, vyrastá nám pred očami. Je hravá, milá a prítulná, čistotná, môže byť aj na dvore, rada sa naháňa, hrá sa na skrývačky, ale potrebuje spoločnosť a láskavé ruky.

Text a foto: Útulok Piešťany