Útulkáči: Avonka, Buro a Daryl

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Avonka

3-mesačná mačička bola nájdená na poli, kde žalostne plakala. Na čas sa jej ujala milá pani, ale nemohla si ju nechať. Je veľmi čistotná, hravá a prítulná, vhodná do bytu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Buro

1,5-ročný vyplašený vlčiak bol odchytený štátnou políciou medzi obcami Veľké Kostoľany a Madunice. Je dobre živený, zo začiatku vrčal, ale už sa upokojil, hľadáme majiteľa. Je to typický strážny pes, je dosť ostrý

Daryl

2,5-ročná pravdepodobne zrazená fenka mala opuchnutú papuľku a krívala na zadnú nožičku. Bola vyšetrená na veterine, má nasadené antibiotká na opuch a na nožičke má zodraté vankúšiky. Budeme vďační za info, ak by fenku niekto poznal, tieto plemená sa vyskytujú zriedkavo. Je drobnejšieho vzrastu, veľmi temperamentná, je nerada sama, ovláda vodítko, má rada prechádzky a hlavne spoločnosť ľudí.

Text a foto: Útulok Piešťany