Útulkáči: Julita, Romeo a Julio, Šimko

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Julita

4-ročná fenka bola hlásená a privezená obecnou políciou z obce Madunice. Bola nájdená s drôtom okolo krku. Nemá žiadne označenie,je veľmi milá,prítulná a veselá,má rada pohyb a ľudí miluje.

Romeo a Julio

6-ročný psík bol odchytený spolu s dvojročným Juliom v meste Hlohovec hliadkou mestskej polície. Romeo je  ten smelší, ochranca menšieho,priateľský a pokojný. Mladší Julio je veľmi naviazaný na staršieho psíka,ideálna by bola adopcia spolu.Psíkovia boli zo začiatku veľmi bojazliví, pravdepodobne boli bití, už si zvykli,strach pominul,chodia bez problémov na vychádzky s venčérmi, sú obaja milí a prítulní.

Šimko

ryšavý trojmesačný kocúrik  bol nájdený v starých Piešťanoch na ulici Šindelára. Nálezcami bol odnesený na kliniku, ďakujeme za pomoc s prevozom.Bol zistený herpes vírus, má nasadené lieky, musí byť oddelený,jeho stav je zo dňa na deň lepší. Je veľmi milý a prítulný.

Text a foto: Útulok Piešťany