Lodenicu zaplnia milovníci jumpingu

Ak ešte nemáte program na Sviatok práce 1. mája 2017, srdečne vás pozývame na tradičnú oslavu príchodu tohto krásneho mesiaca športovým podujatím – cvičením na trampolínach jumpingom.

Bude to už v poradí štvrtá párty nesúca tento názov. Prvé dve akcie sa konali na Zelenej vode v Novom Meste nad Váhom, tá tretia, minuloročná, už v Piešťanoch na Lodenici, kde bude aj 4. ročník.

Každoročne pribúdajú noví fanúšikovia tohto podujatia, preto očakávame aj tento rok vysokú účasť cvičiacich a dúfame, že opäť prekonáme stovku.

Prostredie Lodenice je ideálne na takéto masové podujatia, zúčastniť sa môžu všetci, ktorí si radi zaskáču tri a viac hodinový maratón s desiatkou profi inštruktorov a inštruktoriek.

Vaše kroky povedú domáce inštruktorky z tímu Sju Fitness PN, ale chýbať nebudú ani vynikajúci hosťujúci inštruktori, pánske kolo a ako býva zvykom – ukáže sa aj zahraničný hosť.

Viac informácií o akcii a info o rezerváciách trampolín nájdete na facebookovej udalosti: https://www.facebook.com/events/1678598472452894/ alebo na telefónnom čísle 0949 759 901.

Tešíme sa na Vás!

Text, foto a video: Sju Fitness PN