AkSen: Zabavme sa v Kursalone

Dňa 28. 6. 2015 sa zabávali seniori na pravidelnej akcii Zabavme sa v Kursalone. Stretli sa tu hostia nielen z Piešťan, ale aj z Nových Zámkov, Bratislavy, Košíc, Dolian, Malaciek a dokonca aj z Moravy od Mikulova.

Po chutnom obede, ktorý bol zakončený kávou a zákuskom – pozornosť od sympatickej nevesty – nám východniarske ľudové piesne zaspieval folklórny súbor Konvalinka z Košíc, pod vedením Emílie Nôtovej. Hneď na to sa rozprúdila tanečná zábava v Jazz Art salóne. Do tanca hrala hudobná skupina Prameň z Banky pod vedením Michala Rusnáka.

A veru, parádne to roztočili! V prestávke, keď sa netancovalo, vystúpil novovzniknutý spevácky súbor Spievanky z AkSen Bratislava pod vedením Marty Jadloňovej a spolu s harmonikárom Vítom Pokorným ešte zlepšovali už i tak výbornú náladu. AkSen nezabudol ani na nedávny Deň otcov a každého muža obdaroval viazankou podľa vlastného výberu.
Zábava pokračovala vo veselej nálade až do šiestej hodiny, kedy sme sa presunuli na pešiu zónu pozrieť si tanečníkov argentínskeho tanga. Na zábave sa opäť stretneme až po letných prázdninách.

Autor: Miriam Rakúsová

Inzercia