Zostaňte doma a vypočujte si ich koncerty v Trnavskom rádiu

Takmer presne pred rokom oslavovalo Nádvorie, priestor súčasnej kultúry v Trnave, svoje prvé narodeniny. Trnavské rádio bolo pri tom a fantastickú atmosféru troch najväčších koncertov zaznamenalo.

V piatok 17. apríla si vo vysielaní poslucháči môžu pripomenúť, ako znie viac ako tisícka fanúšikov na koncertoch slovenských hudobných hviezd. Živý koncert skupín Vidiek a Puding pani Elvisovej odvysiela Trnavské rádio o 20.00 h.

V sobotu 18. apríla si poslucháči vypočujú záznam koncertu skupiny Polemic. Začína taktiež o 20.00 h. Všetky koncerty súčasne s Trnavským rádiom odvysiela aj bratislavské rádio The End.

„V tomto náročnom období je dôležité prinášať veľa pozitívnej energie. Tieto koncerty mali výnimočnú atmosféru. Je to počuť a verím, že poslucháčom opäť pripomenieme, aké je Trnava živé mesto,“ hovorí Dušan Vančo, programový riaditeľ Trnavského rádia.

Trnavské rádio v marci upravilo svoje logo. Strieškou vyzýva k tomu, aby sme pokiaľ je to možné, zostali doma, a ochránili tak seba, i svojich blízkych. Odvysielaním koncertov pokračuje v iniciatíve #OstavamDoma.

Text: Tlačová správa Trnavské rádio