Záhadná smrť ženy z Maduníc: Vypadla z kamióna

Policajti v súvislosti s úmrtím 33-ročnej ženy z Maduníc zadržali rumunského kamionistu a dvoch ďalších ľudí, ktorých identitu nešpecifikovali.

Telo ležiace na zemi si v utorok skoro ráno všimol v obci Drahovce svedok, ktorý ihneď volal políciu. „Vzápätí nato v meste Piešťany zastavila policajná hliadka rumunský kamión a posádku auta Škoda Felícia,“ uviedla policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Dodala, že vodič kamióna predtým stál na odpočívadle pri Zelenči, kde mal povinnú prestávku. Žena (33 r.) z Maduníc sa dostala do jeho kabíny, pričom „polícia preveruje, ako, za akých okolností a s akým cieľom.“

Kamionista vyšiel na diaľnicu, pričom sa ho počas jazdy snažila zastaviť posádka Škody Felícia. Z diaľnice zišiel pri Červeníku, prešiel obcou Madunice.

„Pri prechádzaní obcou Drahovce, za doteraz nezistených okolností, žena počas jazdy vypadla z kabíny. Utrpela zranenia nezlučiteľné so životom a na mieste bola mŕtva,“ dodala hovorkyňa.

Polícia začala trestné stíhanie pre zločin  obmedzovania osobnej slobody. Vzhľadom na to, že nebolo v prípade možné obviniť konkrétnu osobu, zadržaných mužov prepustili.

Zdroj: KR PZ Trnava