Začína Topfest, na letisku bude tri dni znieť rocková hudba

Zajtra štartuje na piešťanskom letisku najväčší rockový festival na Slovensku. Jeho brány organizátori otvoria napoludnie. Prvým účinkujúcim bude nemecká kapela Guano Apes, po nich zahrajú švédski lámači sŕdc Europe.

Na hlavných pódiách sa od 30. júna do 2. júla vystriedajú známe rockové kapely, na vedľajšom dostane priestor výborná alternatíva a na C pódiu budú mladí hudobníci skladať rockovú maturitu. Účinkujúci aj návštevníci majú navyše zabezpečený aj výborný komfort.

„Pripravili sme desiatky stánkov s občerstvením a množstvo atrakcií, fotostenu či špeciálne chodenie po lane waterlinning. U nás si užijete aj fantastickú novú zábavu bodyzorbing, čo je skákanie a hádzanie sa o zem vo veľkej nafukovacej guli. Na svoje si prídu aj športovci, môžu si zahrať vodný futbal, futbox alebo si zaskákať na trampolíne pre dospelých. Oddychovať potom môžu v pojazdných kaviarňach, v beach bare alebo si vychutnať pokoj v chill out stane. A pripravte sa na horúcu rockovú noc s moderátorom rádia Rocková republika Radom Meššom,“ informoval organizátor festivalu Dušan Drobný.

Hlavnými hviezdami Topfestu sú americkí Rival Sons, ruská kapela Slot, britskí The Darkness, glam metalová kapela z Fínska Reckless Love, česká legenda Kabát, americká kapela Puddle of Mudd a britskí punkeri UK Subs.

Česku republiku budú zastupovať Wanastowi Vjecy alebo Chinaski, medzi najznámejších domácich interpretov patria Horkýže Slíže, Desmod, Inekafe, Zóna A a Slobodná Európa.

Zdroj: Tlačová správa organizátorov Ilusr. foto: Mário Petlák