Whisky otvorí výstavu fotografií Tretia planéta

Po úspechoch v Múzeu Andyho Wahola a Galérii Slovenského rozhlasu predstaví Milo Láber známy ako Whisky z kapely Slobodná Európa svoje fotografie aj v Elektrárni Piešťany.

Výstava Tretia planéta pozostáva z veľkoformátových fotografií, ktoré autor urobil medzi septembrom 2016 a januárom 2018 na svojich cestách po Gruzínsku, Iráne, Kolumbii, Severnej Kórei, USA, Číne, Kamerune, Arménsku, Srí Lanke, či Náhornom Karabachu. Okrem fotografií tu nájdete aj zopár myšlienok o tom čo mu cestovanie dalo a ako ovplyvnilo jeho život.

Na svojich cestách doteraz Whisky navštívil zhruba 80 krajín sveta. Navštevuje najmä miesta, na ktorých ešte civilizácia a turistický ruch nestihli zničiť prírodu a tradičný spôsob života.

Vernisáž výstavy s názvom Tretia planéta sa uskutoční v stredu 1. mája v Elektrárni Piešťany. O 19.00 h začína komentovaná prehliadka s autorom. Nasledovať bude koncert slovenskej speváčky Jany Andevskej.

Výstava bude v Elektrárni Piešťany prístupná do 31. mája (utorok až štvrtok od 9.00 do 12.00 h a od 15.00  do 18.00 h, piatok a sobota od 9.00 do 12.00 h).

Zdroj: Elektrárňa Piešťany Foto: Milo Láber / tretiaplaneta.sk