We Run Piešťany pozýva na Run&Cross-fit

Po veľkom úspechu akcie Run&Yoga sa organizátori z We Run Piešťany rozhodli pripraviť podobné podujatie. Tentoraz to bude Run&Cross-fit. Kondičné cvičenie spojené s krátkym behom je pre všetkých a zadarmo. Účastníci sa stretnú v nedeľu 5. júna o 10.00 h pri Piešťanskom pivovare.

„Princíp je v podstate rovnaký. Odbehneme si asi 6 km a potom si pod vedením profesionálneho trénera Jozefa Valachoviča aka Kina zacvičíme crossfitové cviky. Beh aj crossfit budú samozrejme prispôsobené tak, aby ich zvládol každý, či už vysekaní makači alebo pasívnejší športovci,“ píšu organizátori podujatia v pozvánke uverejnenej na Facebooku.

Crossfit je kondičný a silový program vyvinutý na to, aby pomohol ľudom získať širšiu všeobecnú kondíciu. Sústredí sa na neustále obmieňanie funkčných pohybov pri vysokej intenzite a pomocou nich prispieva k vytvoreniu celkovej fyzickej kondície.

„Akcia Run&Cross-fit je určená pre všetkých bez rozdielu veku, pohlavia a kondície. Príďte teda vyskúšať túto zaujímavú kombináciu dvoch tak rozdielnych športov, možno sa v tom práve vy nájdete.
Prineste si dobrú náladu, zavolajte známych a urobte hlavne niečo dobré pre svoje zdravie,“ odkazujú organizátori.

Zdroj: We Run Piešťany Ilustr. foto: Martin Palkovič