We Run Piešťany pozýva na podujatie RUN&YOGA

ROGA alebo spojenie behu a jógy je kombinácia, ktorá ponúka skvelé možnosti na prevenciu proti zraneniam, uvoľnenie napnutého svalstva a rozvíjanie mobility kĺbov, aby si ľudia beh užívať naplno. Akcia RUN&YOGA, ktorá je určená pre všetkých bez rozdielu pohlavia, veku a kondície sa uskutoční nedeľu 22. mája o 10.00 h pri Piešťanskom pivovare.

BEH zabezpečuje správnu telesnú aktivitu a YOGA, teda posiľňovanie a naťahovanie svalstva celej postúry, umožňuje dodržať správne držanie tela a správnu pozíciu tela počas behu. Učí tiež správne dýchať a sústrediť sa na dýchanie vtedy, keď má bežec pocit, že už ďalej nemôže.

„Pobežíme od Piešťanského pivovaru smerom do centra Piešťan a späť, kde si všetci spolu zacvičíme jógu, ktorou nás prevedie profesionálna inštruktorka Radka Dorošová,“ hovorí organizátorka podujatia Nataša Haringový a dodáva: „Radka je mladá energická osôbka, ktorá vás svojím prístupom ku športu a zvlášť k jóge určite strhne a aj vy si tento šport zamilujete.“

Akcia je určená pre všetkých bez rozdielu pohlavia, veku a kondície. „Naším cieľom je spojiť príjemné s užitočným, spoznať nových ľudí, stretnúť sa s priateľmi, tráviť viac času v prírode, hlavne v našich krásnych Piešťanoch a možno aj niekoho inšpirovať ku zdravšiemu životnému štýlu. Zavolajte známych, prineste si dobrú náladu a príďte odhaliť čaro ROGY,“ uzatvára organizátorka podujatia, ktoré je pre všetkých zdarma.

Zdroj: We Run Piešťany