Vzniká včelársky časopis Dymák

Každý včelár má dymák, ktorý mu slúži na upokojenie včiel. Ale niekedy je jeden dymák málo. Preto sa najmä tým menej skúseným hodí aj pomocník – časopis Dymák. Prinášať bude aktuality zo sveta včiel a skúsenosti včelárov. Novinky zo života hmyzu a z prírody nielen pre včelárov, ale všetkých ľudí, ktorí majú radi svet včiel a všetko, čo s ním súvisí.

Cieľom časopisu Dymák je zviditeľniť včelárov, publikovať a prezentovať ich skúsenosti a rady. Každý má svoje spôsoby včelárenia. Chceme, aby včelári našli spoločnú reč a podelili sa s nimi aj s ostatnými. Možno veľa vecí zlepšíme, možno aj hanblivosť včelárov časom vymizne a pridajú sa so svojimi skúsenosťami ostatní.

Pre laikov časopis Dymák prinesie zaujímavosti zo včelárenia, výroby včelích produktov, novinky a aktuality, reportáže či rozhovory. Pripravené máme rubriky pre včelárov začiatočníkov aj pre skúsených. Dymák doplníme všetkým, čo moderný časopis potrebuje, dozviete sa, ako sa včelári vo svete a pravidelne sa budeme vracať aj do histórie.

Ste zvedaví? Chceli by ste už teraz čítať viac? Kliknite sem, podporte časopis Dymák na Startlabe a poďte skúmať tajomný svet včiel.

Zdroj: Tlačová správa – Dymák